JESúS MALVERDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jesús Malverde. Meer weten? Ontdek meer

6 nov 2022 om 23:31 Diaree
17 okt 2022 om 20:55 Eten was niet warm, onaamgename geur. Bestelling niet volledig opgegeten.
24 aug 2022 om 9:48 Verkeerd eten geleverd. Taco's met vlees terwijl ik vegetarische taco's besteld had. Ook zijn de taco's erg klein. Het is een teleurstellende prijs-kwaliteitverhouding. Ook een melding gemaakt hierover, maar niks terug gehoord.
6 apr 2022 om 21:48 Echt elke keer weer super lekker.
30 mrt 2022 om 12:29 The taste was very good. However, the portion was way too small for an adult. 6 taco’s for 20+ euros should be enough as a meal, but all tacos were poorly filled. I had to make some extra food to satisfy myself. Portions should be way larger.
23 mrt 2022 om 20:43 het was erg weinig
21 mrt 2022 om 21:59 Finally some amazing AND affordable mexican food in rotterdam! Wow am i happy this place opened. Tacos are amazing and the guacamole is perfect. 10 stars if i could
20 feb 2022 om 11:44 Best mexican place in Rotterdam, good packaged to keep the food warm, taco’s are yum, more authentic then fastfood mexican.
19 feb 2022 om 20:31 Meer dan anderhalf uur wachten op koud eten is gewoon niet fijn. Om 20:30 uur heb ik best trek en moet ik eerst alles weer opwarmen. Het is dat ik alleen eet vanavond, anders was ik echt ontploft.
17 feb 2022 om 0:27 De beste taco's die ik ooit heb besteld! Dit is wat je verwacht als je denkt aan Mexicaans. Topperssss
11 feb 2022 om 21:38 Food was cold and took 1,5 hours to arrive
6 feb 2022 om 20:34 Food delivered cold even though we live literally in the same building