JESúS MALVERDE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jesús Malverde. Meer weten? Ontdek meer

24 aug 2022 om 9:48 Verkeerd eten geleverd. Taco's met vlees terwijl ik vegetarische taco's besteld had. Ook zijn de taco's erg klein. Het is een teleurstellende prijs-kwaliteitverhouding. Ook een melding gemaakt hierover, maar niks terug gehoord.
6 apr 2022 om 21:48 Echt elke keer weer super lekker.
30 mrt 2022 om 12:29 The taste was very good. However, the portion was way too small for an adult. 6 taco’s for 20+ euros should be enough as a meal, but all tacos were poorly filled. I had to make some extra food to satisfy myself. Portions should be way larger.
23 mrt 2022 om 20:43 het was erg weinig
21 mrt 2022 om 21:59 Finally some amazing AND affordable mexican food in rotterdam! Wow am i happy this place opened. Tacos are amazing and the guacamole is perfect. 10 stars if i could
20 feb 2022 om 11:44 Best mexican place in Rotterdam, good packaged to keep the food warm, taco’s are yum, more authentic then fastfood mexican.
19 feb 2022 om 20:31 Meer dan anderhalf uur wachten op koud eten is gewoon niet fijn. Om 20:30 uur heb ik best trek en moet ik eerst alles weer opwarmen. Het is dat ik alleen eet vanavond, anders was ik echt ontploft.
17 feb 2022 om 0:27 De beste taco's die ik ooit heb besteld! Dit is wat je verwacht als je denkt aan Mexicaans. Topperssss
11 feb 2022 om 21:38 Food was cold and took 1,5 hours to arrive
6 feb 2022 om 20:34 Food delivered cold even though we live literally in the same building
2 feb 2022 om 21:07 Ik had zoveel hoop voor deze tent, maar het eten viel ontzettend tegen. Het was nog net niet koud, de tacos waren minuscuul en gewoontjes qua smaak, en de nachos waren ronduit vies. Zó teleurstellend. Eigenlijk wil ik gewoon mijn geld terug... :/
13 jan 2022 om 22:09 Wow! Supernetjes verpakt, heer-lijk eten en goed geprijsd. Doe jezelf een lol en sla alle fastfoodketens die Mexicaans verkopen over: dit is de real deal. Je hebt er een vaste klant bij aan ons!